Susțineți un artist talentat – Maria Magdalena Dănăilă

In ziua de azi e greu să te menții completitiv in orice domeniu de activitate pentru că valoarea și calitatea nu mai sunt principalele principii pe care le caută oamenii în viață. Cei care sunt acum vedete, 60-70 la sută dintre ei au o carieră construită pe tot feluri de șmecherii. Au știut să profite de ceea ce se întâmplă în societate, lumea nu mai știe ce e cu adevărat frumos sau cine e cu adevărat valoros și poate să fie un exemplu pentru cei din jur.

Maria Magdalena Dănăilă e un exemplu viu că cei care sunt oameni frumoși, cu adevărat talentați, nu prea au șanse să-și câștige pâinea făcând ceea ce știu cel mai bine, fără a avea în spate pe cineva cu influență în societate.

Pentru cine nu a auzit de Maria, va dau câteva informații despre ea. Maria Magdalena Dănăilă e un artist folk licențiată în actorie la Facultatea de Arte Galați, secția Artele spectacolului de Teatru, specializarea Arta actorului,. Ea este singura folkistă care a trecut cu succes granița dintre festivalurile de folk și Festivalul Mamaia.

In anul 2003 câștigă chitara de argint , premiu întâi la festivalul de folk de la Reghin cu compoziția proprie ” Ce mai faci”. Tot în acel an participă la festivalul Mamaia la secțiunea interpretare cu același cântec, unde a luat premiu trei.

Anul următor participă iar la festivalul Mamaia la secțiunea de creație, de data asta cu cântecul ” Iubește iar „, cu care câștigă premiu de excelență artistică ” Ion Voicu ” .

In anul 2007 Maria câștigă premiu întâi la festivalul Castanilor de la Ploiesti. In 2013 este admisă la Masteratul Internațional de Teatru Muzical, colaborare a Academiei Centrale de Drama din Beijing cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

Dacă vreți să susțineți un artist talentat, abonați-vă la canalul de Youtube Maria Magdalena Dănăilă. În fiecare zi de joi o puteți urmări live pe pagina sa de artist pe Facebook de la ora 19 .

Aici https://facebook.com/events/s/terapie-in-bucatarie-folk-pent/260012995059265/?ti=cl găsiți detalii despre live-ul care are loc mâine joi 18 iunie, ora 19.

Lasă un răspuns