Tratament pentru eliminarea păduchilor de la Paranix.

Acum o săptămână a început școala. Prietena mea cea mai bună are o fetiță care a intrat în clasa întâi. Împreună am mers la cumpărături să-i luam tot ce-i trebuie pentru școală. Amica mea e o persoană care nu are niciodată timp liber, tocmai din acest motiv am ajutat-o cu cumpărăturile pentru școală, o vedeam cam agitată că se apropie începerea școlii și fata ei n-are ce-i trebuie.

Sâmbătă, până să înceapă școala pe la 10.30 dimineață, prietena mea mă sună disperată.

–  Andreea are păduchi! Ce mă fac eu?

–  Cum are păduchi? Ești sigură?

–  Da, sunt sigură. Azi-dimineață când s-a trezit m-am dus la ea și am văzut un păduche pe pernă.

–  Ești sigură? Eu nici nu știu cum arată.

–  Da, fato. Andreea mi-a zis că nu e primul care îl vede, că săptămâna trecută a mai văzut unu la bunica.

–  La soacră-ta?

–  Se pare că acolo a luat păduchi de undeva și soacră-mea nu mi-a zis nimic, a dat-o ea cu gaz pe cap așa cum se obișnuia pe vremea noastră la țară când avea cineva păduchi. Îmi vine s-o strâng de gât pe soacră-mea! Ce mă fac acum?

–  Stai calmă că te rezolv eu. Te sun înapoi peste câteva minute.

Eu am o prietenă medic pediatru care mă putea ajuta cu cele mai bune sfaturi. Am sunat-o imediat și i-am povestit despre problema prietenei mele. Ea mi-a zis că ceea ce a făcut soacra amicei mele nu e  ceva unicat, majoritatea oamenilor recurg la leacuri tradiționale.

Ea m-a sfătuit ca prietena să-i facă fetiței tratament cu Paranix, unu dintre brandurile de top ale Omega Pharma, numărul 1 în Europa pentru eliminarea păduchilor de cap. În România Paranix este prezent pentru detectare (Paranix Gel Pentru Detectarea Păduchilor de Cap), prevenție (Paranix Spray pentru Prevenție) și tratament, sub formă de șampon (Paranix Loțiune Sensitive și Paranix Șampon) și spray (Paranix Spray Tratament) împotriva păduchilor de cap.

Cei de la Paranix  fac campanii în rândul oamenilor să combată metodele tradiționale, periculoase și nesigure de înlăturare a păduchilor și să-i încurajeze pe oameni să meargă în farmacii pentru a apela la tratamente avizate, cu produse verificate și aprobate de către autoritățile competente.

Așa cum am promis, am sunat-o pe prietena mea să-i spun ce mi-a zis amica mea medic pediatru. Am sfătuit-o să meargă imediat la farmacie să cumpere tratament pentru eliminarea păduchilor de la Paranix.

Prietena m-a ascultat, a cumpărat produse Paranix și a început să-i facă tratament fetiței sale. Așa fata a scăpat de păduchi până luni când a început școala.

 

 

Lasă un răspuns