Trebuie să folosim Darul dat de la Dumnezeu în viață

Acum o săptămână am simțit nevoia să-i scriu unei artiste cu o voce superbă un mesaj în care îi spuneam că trebuie să-și continue cariera deoarece are un talent pentru care merită să lupte, succesul va veni când se va aștepta mai puțin.

Eu chiar am publicat o carte cu acest subiect. Dacă îmi spunea cineva până în vara anului 2012 că voi reuși să am această realizare, ziceam că își bate joc de mine, pentru că în anul 2004, am avut încă o încercare de a publica o carte care a eşuat. Atunci am fost foarte dezamăgită și am renunțat să mai scriu.

Așa cum se observă din articolele mele, cred cu tărie că în viață orice e posibil dacă există încredere și dorință de a lupta să găsești calea cea bună spre drumul fericirii indiferent de tipul drumului, cu obstacole, sau foarte încurcat.A

Sunt o persoană pasionată de muzică. Mi-a fost, de a lungul anilor, cel mai bun medicament împotriva greutăților pe care le-am întâmpinat în viața mea.

Când aud persoane talentate ce pot avea o carieră minunată care nu prea își dau seama drumul lor spre fericire este să cânte, nu luptă să se facă cunoscute pentru a putea face oameni fericiți, mă simt frustrată deoarece irosesc un Dar minunat pe care alţii nu-l au.

Un asemenea gând aveam în iarna anului 2012, atunci când mi-am imaginat o poveste cu o fată și un băiat talentați care reuşesc împreună să devină artiști celebrii cu ajutorul încrederii, sacrificiilor, curajului, norocului, pasiuni, dar mai ales datorită dorinței foarte mari de a avea succes.

Nu ajungeam să scriu această poveste dacă nu descopeream că există o poveste asemănătoare și în realitatea. Cine nu a auzit de Roxette? Chiar eu îi ascultam deseori, dar habar nu aveam ce se ascunde în spatele succesului lor.

Cam toți artiştii celebrii au o viață complicată. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Per Gessle și Marie Fredriksson, dar ei au avut o mare dorință de a reuși și au luptat pentru asta până când norocul a fost de partea lor.

Puteți vedea această dorință dacă doriți căutând pe internet un cântec sau un concert live din perioada 1990-2000 și un cântec sau concert live după 2011. Nu cred ca mulți artiști au puterea să facă ceea ce a făcut Marie.

Roxette ar trebui să fie o lecție de viață pentru mulți oameni, artiști sau nu pentru că au dovedit că nimic nu e imposibil, poţi depăși orice obstacol, dacă ai încredere și lupți pentru ceea ce vrei.

Sunt convinsă că a fost mâna lui Dumnezeu să aflu povestea celor de la Roxette pentru a-mi arăta că trebuie să scriu din nou, prin scris poate să văd calea cea bună spre drumul fericirii. Am înțeles mesajul. Din ce în ce mai mult simt că scrisul mă va conduce unde îmi doresc eu.

Am un Dar pe care o să-l folosesc toată viața. Îmi doresc ca toată lumea să înțeleagă că acest lucru ne duce spre drumul fericirii.

Lasă un răspuns