Trebuie să judecăm o persoană dacă lucrează într-un videochat?

Scopul nostru în viața este să găsim calea cea bună spre fericire, să fim cu adevărat fericiți. Sunt foarte multe lucruri care ne împiedică să vedem direcția cea bună spre drumul cel bun.

Unu dintre aceste lucruri este obiceiul de a judeca pe oamenii din mediul în care trăim: profesori, medici vecini, amici, colegi, șefi, persoane publice etc. Ne întrebăm de ce persoanele cu care avem contact fac una și nu face altceva, de ce se îmbracă așa și nu în alt fel, de ce au ales să lucreze la o firmă și nu la alta etc. Am dreptate sau nu? Ați gândit în acest mod despre unele persoane din viața voastră? Eu am făcut-o, deși cred că nu am niciun drept să fac așa ceva.

Singurul care are acest drept este Cel care ne-a creat și a fost răstignit pe Cruce pentru mântuirea noastră.
Fiecare dintre noi am simțit că suntem judecați de alții pentru diverse motive, pe umerii noștri ne-au fost puse etichete adevărate sau nu despre noi. Nu ne-a plăcut acest lucru, ne-a făcut să ne simțim jigniți, marginalizaţi, diferiți etc.

Dacă nouă nu ne place când suntem judecați de alții, atunci de ce facem altora același lucru? Nu credeți că am trăi mult mai frumos, dacă nu ne-ar interesa ce fac cei din jurul nostru și am fi nepăsători la părerile altora la adresa noastră?

Sunt de părere că am putea găsi mai ușor calea cea bună spre drumul fericirii dacă ne-am concentra mai mult la lucrurile care pot să ne conducă spre ceea ce ne face fericiți cu adevărat.

Am o prietenă foarte bună care reușește să pună  în practică ceea ce am spus mai sus. Afirm acest lucru pentru că această amică lucrează într-un Studio Videochat Galați și nu are nicio problemă cu ceea ce face. Nu-i pasă că cei din jur o judecă, o jignește sau o tratează cu dispreț. Ea merge înainte pe drumul care simte ea că e cel bun pentru a avea o viață fericită.

E o persoană care n-o interesează ce fac alții, nu vorbește nimic despre nicio persoană din mediul în care trăiește. Ea spune că fiecare om are dreptul să facă ce dorește atât timp cât e legal ceea ce face și nimeni nu are de suferit.

NightProwl Studio Galaţi a pregătit-o profesional pe prietena mea pentru a avea succes si a câştiga câţi mai multi bani. A făcut cursuri de limbă engleză, body language, time management, socializare, precum și exerciții de creativitate.

Studioul NightProwl a fost pe lista nominalizaţilor la cele mai renumite premii ale industriei, precum GFY, LiveCamAwards sau AW Awards pentru profesionalismul de care a dat dovadă în activitatea sa, fiind un partener de succes al celui mai mare site de videochat din lume, LiveJasmin. Nu sună rău, nu-i așa?

Sper ca ceea ce am scris să fie și ceea ce gândesc alții despre tendința oamenilor de a-i judeca pe cei din jur sau tendința altora de a face o dramă atunci când aud că sunt etichetați într-un anumit fel. Succes!

4 Replies to “Trebuie să judecăm o persoană dacă lucrează într-un videochat?”

  1. Indiferent de locul de munca, de alegerile sau deciziile pe care le ia o persoana, rolul nostru nu este de a judeca ci de a accepta modul in care fiecare alege sa-si petreaca viata.

  2. Indiferent daca lucreaza sau nu in videochat, o persoana nu trebuie sa fie judecata dupa modul in care isi alege sa traiasca, cu totii suntem liberi sa alegem domeniul sau deciziile pe care le dorim.

  3. Societatea este cea care ne induce acest „drept” de ajudeca alegerile celorlalti. inca de mici suntem atenti la ceea ce fac alte persoane din jur nostru si de cele mai multe ori pierdem din vedere esentialul…

  4. Nu suntem in masura sa judecam pe nimeni, indiferent de ce a ales in viata, insa va trece mult timp pana cand vom invata sa acceptam si opiniile celorlalti.

Lasă un răspuns