Trupa Depeche Mode are un nou album care se numește “Spirit”

Trupa Depeche Mode are lansat un nou album care se numește “Spirit”. Albumul se poate cumpăra acum la nivel mondial și va fi promovat printr-un turneu în 32 de oraşe din 21 de ţări europene ce va debuta pe 5 mai 2017 şi se va încheia pe 23 iulie 2017 la Cluj-Napoca.

1.5 milioane de fani se vor bucura de prezența lui Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher.

Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei Depeche Mode este produs de producătorul James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco.
James Ford, a mai colaborat cu artişti precum Florence and the Machine şi Arctic Monkeys.

Albumul “Spirit” se găsește în format standard, pe CD, dar şi într-o ediţie de lux, ce include cinci remix-uri şi un album cu fotografii realizate de Anton Corbijn.

Criticii de muzică de la Q Magazine a numit albumul “Spirit”: “cel mai energic album Depeche Mode din ultimii ani”.

La începutul lunii februarie trupa a lansat single-ul, “Where’s The Revolution”, pentru care formația a realizat primul videoclip din ultimii 4 ani.

Pentru concertul de pe Cluj Arena mai sunt bilete la următoarele categorii de preţ: 131 lei-Gazon, 153 lei-Peluză, 251 lei-Tribuna Inel II. Ele se pot cumpăra online, pe eventim.ro şi din magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV.

Fanii mai au posibilitatea să cumpere pachete Early Entry, ce asigură accesul în zona de concert. Pachetul Early Entry poate fi luat la preţul de 199 de lei şi este valabil doar împreună cu un bilet Golden Circle sau Gazon. Un pachet înseamnă: acces cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere a concertului, check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi un suvenir oficial.

Comenzile pentru pachetele Early Entry se fac pe adresa gasca@emagic.ro.

Lasă un răspuns