TwinkleStar.ro mi-a oferit cele mai tari cursuri engleză online

 

Ce pot să fac ca să-mi mențin mintea mea mereu activă? E o întrebare pe care mi-am pus-o de multe ori. Citind numeroase articole și cărți despre acest subiect am descoperit că e la fel ca mușchii. Cu cât un mușchi lucrează mai mult cu atât el se dezvoltă mai bine, la fel e și cu mintea care  trebuie să lucreze nu doar pentru a rămână activă, ci și pentru a se dezvolta. Și cel mai simplu mod de a-mi menține mintea sănătoasă e să încerc din când în când să învăț ceva nou, cum ar fi o limbă străină.

Această idee să vreau și mai mult să învăț  limba engleza, o dorință pe care o am de mică. Atunci când mergeam la un centru unde  făceam recuperare cu o echipă venită din Olanda, neștiind limba română acele persoane vorbeau în engleză și pentru a putea avea o conversație ne ajutam de un dicționar.  Dar cu toate astea am reușit să mă prietenesc cu uni dintre olandezi cu care păstrez legătura și acum.

 

 

Mulți ani la rând am tot încercat diferite variante prin care să învăț limba engleză, dar fără să am niciun rezultat. Probabil că aș fi avut mai mult succes dacă m-aș fi dus la niște cursuri, însă acest lucru pentru mine a fost imposibil. Îmi doream  un curs de engleză online cât mai complex pe care să-l pot face cap coadă fără să pierd nimic. O dorință care s-a îndeplinit acum câteva luni, când o prietenă mi-a trimis un site https://twinklestar.ro/cursuri-engleza/ unde aveam să descopăr o minunată echipă care mă ajută să învăț engleza pas cu pas.

Ce oferă cei de la Twinkle Star?

 

 

Cei de la Twinkle Star care au peste 14 ani de parteneriat cu Cambridge Assessment English, ne oferă  cursuri  engleză online pe înțelesul tututor. Datorită progresele acestui  institut a devenit un centru autorizat și la finalul unui curs se pot da https://examenecambridge.ro/examene/ , ceea ce înseamnă posibilitatea certificării pentru nivelului de cunoștințe de limbă engleză pe perioadă nedeterminată și este recunoscut internațional. În plus Twinkle Star oferă cursuri pentru examenele de capacitate, de bacalaureat ect.

Echipa Twinkle Star este bine pregătită pentru a preda cursuri de engleză online la orice nivel chiar dacă acestea se desfășoare și în mediu online. Profesorii sunt atenți de unde pornește o persoană și la ce nivel își dorește să ajungă să cunoască limba engleză. Pentru ca toți să progreseze în același timp, cursanți mai întâi  dau un test, apoi în funcție de nivelul lor de cunoaștere a limbi sunt repartizați pe grupe.

Prima dată mi-am spus să încerc și acest curs deși nu mi-am pus prea multe speranțe, dar cum încercarea moarte nu are,   mi-am spus să mă înscriu. Dar  la scurt timp am realizat că aceste cursurile Twinkle Star sunt tot ce aveam nevoie ca să reușesc să învăț limba engleză.

 

Faptul că aceste cursuri se desfășoară și online pentru mine e un mare avantaj care mă ajută să particip la toate cursurile, fără să pierd nicio lecție. Și datorită implicării pe care profesori au și modul lor de predare învățul a unei limbi străină devine foarte ușor. Pur și simplu când intru la curs simt cum mă relaxez, iar mintea mea acumulează orice informație în așa fel încât ajung să știu din ce în ce mai bine engleza.

Cursurile Twinkle Star sunt ca o călătorie spre cunoaștere  a limbi engleză

Să ajung să învăț engleza într-un timp scurt și atât de ușor, e un vis la care nici nu îndrăzneam să visez, dar echipa Twinkle Star mi-a dovedit că se poate. Îmi place tot ce întâmplă la aceste cursuri și asta pentru că profesori iubesc ceea ce fac și scopul lor este ca eu să am rezultatele dorite. De fiecare dată când am vreo nelămurire sau întrebări profesoara de limba engleză mă ascultă cu răbdare și îmi repetă  până  când înțeleg.

Este un drum spre cunoaștere a unei limbi străine și indiferent dacă ești adult  sau copil, profesorii de la Twinkle Star te vor ajuta să-l parcurgi în cel mai plăcut mod.

 

 

Aici găsim cele mai bune cursuri pentru cei mici care vor fi ajutați de specialiști să învețe cu ușurință limba engleză. Pentru că educarea e foarte importantă, pe lângă diferite activități pentru copii de exemplu tabere de vară, Twinkle Star mai oferă cursuri de engleză și online, astfel ei vor putea intra singuri la curs în timp ce părinții vor fi la serviciu.

Încet încet unul dintre visurile mele se va îndeplini

TwinkleStar.ro îmi îndeplinește visul de a învăța engleza, deși știu că mai am de parcurs niște nivele până când voi ajunge la cel mai înalt, dar mă bucur de fiecare etapă din aceasta călătorie. Pot să spun că orele de curs pentru mine au devenit cea mai frumoasă parte din zi. Aici descopăr această limbă care mă ajută să comunic  mai ușor cu prieteni mei olandez și sunt uimiți de cât de bine vorbesc acum engleza. Este un progres frumos pe care aceste cursuri  mi-l oferă.

Cursurile online de pe https://twinklestar.ro/ sunt o alegere pentru care mă felicit că am făcut-o. Acum mă bucur că pot viziona filme fără subtitrări, să ascult muzică în limba engleză și să înțeleg. Este o bucurie pe care mi-am dorit s-o împărtășesc cu voi, cititori acestui blog și în cazul în care doriți să învățați engleza acum știți unde puteți apela.

Mai jos veți găsi toate datele de contact da la Twinkle Star:

Tel 0371 504 305

Email office@twinklestar.ro

Pagina de facebook.com/page.twinkle.star

Articol scris de Loredana Grosu

2 Replies to “TwinkleStar.ro mi-a oferit cele mai tari cursuri engleză online”

  1. Si eu cautam un curs de engleza, ca sa ini reamintesc limba lui Shakespeare. Si creierul meu ar fi fericit caci i place sa invete si sa reinvete. Twinklestar e exact ce aveam nevoie. Multumesc pentru ajutor😊🤗

  2. Chiar eram în căutarea unor cursuri online pentru a învăța limba engleză. Mulțumesc pentru acest articol! :-*

Lasă un răspuns