Un nou documentar despre viața de artist a lui Michael Jackson a fost lansat pe 24 ianuarie

MTE1ODA0OTcxMjkwNTYwMDEz

Un nou documentar despre viața de artist a lui Michael Jackson, realizat de Spike Lee, a fost lansat pe 24 ianuarie, la Sundance Film Festival și va cuprinde câteva interviuri cu The Weeknd, John Legend și Misty Copeland, care povestesc despre modul în care Jackson le-a influențat cariera. Filmul include doar performanțele sale muzicale.
și se numește “Michael Jackson’s Journey from Motown to ‘Off the Wall.’” Videoclipul oficial al documentarului va fi prezentat la sfârșitul articolului.
„Off the Wall” va fi lansat pe CD/DVD și pe CD/Blu-ray împreună cu albumul original, dar și cu documentarul lui Lee. Filmul va avea imagini necunoscute publicului până acum. Ele provin din din arhiva personală a artistului. În documentar va fi inclus și un videoclip extras din turneul „Triumph”, din 1981.
În film se va vorbi doar despre talentul lui Michael Jackson ca muzician, nu vor exista aspecte controversate din viața personală a artistului.
„Off the Wall” a fost primul album solo ca adult, al lui Michael Jackson. Acesta cuprinde hituri precum “Rock With You”, “She’s Out of My Life” și “Don’t Stop ‘Til You Get Enough”, Succesul celor patru melodii l-a făcut pe Michael să fie primul artist de 20 de ani ce are patru piese în top 10, de pe același album.

Sursa: informusic

Lasă un răspuns