Un prieten mi-a povestit despre MasajArtemis

Zilele astea m-am gândit foarte mult la viața mea, la prietenii mei. În ultima vreme am simțit că am amici care le pasă de mine, îmi sunt alături atunci când am nevoie de ei.

Am un prieten foarte bun care ar fi în stare să facă orice pentru mine. Vorbim în fiecare zi la telefon sau pe internet despre orice. Când unu dintre noi suntem ocupați și nu avem timp să vorbim, parcă ceva îmi lipsește.

Vă spun toate astea pentru că observ cu tristețe că oamenii nu mai au prieteni adevărați pe care să se bazeze în momentele critice din viața lor. Nici nu se mai știe adevărul sens al cuvântului prieten.

În zilele noastre oamenii își fac prieteni în funcție de interesele pe care le au în viață. Sunt situații în care unele persoane nu pot avea prieteni adevărați deoarece îi judecă pe cei din jurul lor pentru ceea ce fac, vorbesc sau pentru ideile pe care le au despre viață, despre cum doresc să găsească calea cea bună spre drumul fericirii.

Sunt de părere că o relație de prietenie nu înseamnă să te bagi în vața lui, să-l judeci pentru ceea ce face sau nu. Pentru mine o relație de prietenie este o comunicare sinceră bazate pe idei care te face să te simți că te bazezi pe acea persoană în orice situație fără să-ți fie teamă că o fi judecată sau jignită într-un fel.

De exemplu, eu nu am nicio treabă cu faptul că prietenul meu merge la un salon de masaj erotic București. Personal n-aș merge în asemenea loc niciodată, dar amicului meu îi face plăcere, nu am nimic cu el.

Pe mine mă interesează doar relația noastră de prietenie care mă face să mă simt o persoană mai bună, mai fericită prin discuţiile pe care le avem. Uneori suntem amândoi de acord cu ceva, alteori nu.

Așa se întâmplă și cu acest salon de masaj erotic cu care nu sunt de acord, cu toate astea nu refuz să vorbesc despre acest subiect cu prietenul meu. Ieri mi-a arătat poza de mai jos. Se pare că e o cameră din acest salon.

Tot amicul meu mi-a dat să citesc acest articol. Cine vrea să afle mai multe informații despre masajul erotic, articolul îl va ajuta. L-am citit și eu, am aflat lucruri interesante.

Vă scriu și adresa salonului de masaj erotic unde merge amicul meu, poate sunt doritori care vor să facă o vizită acestui salon. Un lucru știu sigur, serviciile salonului sunt de calitate, altfel acest amic al meu nu s-ar duce des acolo.

Adresa este: Strada General Constantin Coanda 27, Sector 1, Bucureşti (zona Piața Victoriei). Telefonul pentru programări este: 0727 861 111. Telefonul pentru angajări este:                 0732 855 488. E-mailul este: artemis.masaj@gmail.com. Salonul are un program: Luni – Sâmbătă: 13:00 PM – 04:00 AM, Duminica: 16:00 PM – 02:00 AM. Puteți să luați legătura cu salonul și pe site-ul http://www.masajartemis.ro/ la secțiunea contact.

Prietenul meu a înțeles de mult timp că pe mine nu mă atrage masajul erotic și nu insistă niciodată să încerc să văd cum e. El mi-a povestit mai multe despre acest salon pentru că a dorit să-mi arate că asta îl face fericit, e convins că eu nu-l judec.

Fără prieteni adevărați e greu să găsești calea cea bună spre fericire. Câți dintre voi aveți prieteni pe care vă puteți baza la orice oră din zi și din noapte?

One Reply to “Un prieten mi-a povestit despre MasajArtemis”

  1. […] și vă poate mări plăcerea chiar și doar privind-o deasupra voastră. Aici, salonul de masaj Artemis vă pune la dispoziție o întreagă galerie de maseuze frumoase și […]

Lasă un răspuns