Usi de exterior de buna calitate

Usa-Elementul care e principal intr-o casa. E cea care te intampina atunci cand mergi intr-o vizita si iti spune cate ceva despre cel care locuieste acolo, e cam ca o carte de vizita. Doar privind-o stii daca cel care locuieste acolo e un om caruia ii place natura, care e mai expansiv sau mai introvertit, simplu sau complex, daca ii plac culorile deschise sau cele inchise.
Prima usa a aparut in Egipt acum 2000 de ani. Materialele folosite erau lemn sau piatra ceea ce arata inca de pe atunci faptul ca o usa de exterior trebuie sa fie rezistenta si trainica in timp. La fel si cele de interior. Egiptenii si stramosii nostri au stiut ca o usa e cea care asigura prima siguranta casei si tocmai de accea au ales lemnul sau piatra pentru a le folosi ca material de constructie. Daca pe atunci usa era si o bariera protectoare intre lumea exterioara si cea de acasa. Si acum usa reprezinta acea delimitare dintre afara si interior. De multe ori, cand venim acasa lasam prin simplul gest al inchiderii ei tot ce rau afara si intram in casa, alaturi de cei dragi mai linistiti, fara zgomotul facut de trairile din afara ei. Avem nevoie sa ne protejam coltul nostru de lume, sa il izolam de agitatie, galagie. Macar acolo sa fim linistiti. Si cum am putea sa o facem decat cu o usa de lemn de stejar sau brad stratificat.

Cei de la usi-bune.ro stiu asta. Tocmai de aceea a ceste usi sunt baituite(colorate) si lacuite cu produse pe baza de apa care asigura protectia si rezistenta in timp la diferentele de temperatura, umiditate si raze UV.

Natura intotdeauna a fost trainica si tocmai de acea de atata timp s-au fabricat usi de lemn sau piatra.

Plus ca o usa de lemn lucrata cu atentie la detalii aduce mereu un plus de eleganta unei case sau unui apartament. E ca o poveste spusa frumos. Sunt oameni ermetici care aleg usi realizate integral din lemn fara nicio alta insertie de material.

Dar mai sunt si persoane care vor sa aiba mereu o conexiune cu lumina naturala, cu culorile de afara(daca stau la casa) si aleg usile cu insertii de sticla, conexiunea interior exterior.

Usa de exterior e acel portal care ne poarta in doua lumi ,cea de afara, in care e o versiune a noastra cea sociala si lumea noastra interna, acasa in care suntem noi eliberati de tumultul zilei. Usa e si pazitorul nostru si aparatorul nostru atunci cand vrem sa ne delimitam de ceea ce se intampla in afara si sa fim in particica noastra de univers in care ne e bine si ne simtim protejati.

O usa de intrare indiferent de marimea ei si de modelul ales trebuie sa fie cea care iti da o senazatie de siguranta si de stare de bine. Din punctul meu de vedere o usa bine realizata asa cum sunt cele de la usi-bune.ro e un must have. E o investitie pe termen lung si asa cum spuneam la inceput e cea care te reprezinta, care fie te imbie sa intri, fie impune o anumita distanta. O usa imtr-o nuanta deschisa, luminoasa e ca o invitatie, pe cand o usa mai inchisa iti induce ideea de sobrietate. Portofoliul celor de la usi-bune.ro e diversificat asa ca indiferent de felul de a fi, orice persoana va gasi usa potrivita `pentru casa sa. Avantajul acestor usi vine tocmai din lemnul din care sunt facute dar si din grija celor ce le realizeaza pentru a fi de cea mai buna calitate.

O usa din lemn strratificat este sigura, durabila si rezistenta, nu se curbeaza, nu crapa, nu ¨lucreaza¨ asadar e exact ceea ce avem nevoie fiecare pentru casele noastre.

O casa e mai mult decat niste pereti. E de fapt o poveste spusa din mici detalii si o carte de vizita. O casa devine acasa in momentul in care te reprezinta si devine un loc in care iti tihneste sufletul. O usa e la fel. E cea care atunci cand se deschide te invita sa cunosti ambientul si omul. De accea un rol important il au si usile de interior, facute tot din lemn de stejar cred tei.

Lemnul de tei e la fel de rezistent ca si stejarul si e mult mai usor de folosit pentru ca nu crapa si e usor de colorat.

Usile sunt executate din lemn stratificat de tei sau stejar. La comanda, cei de la usi-bune.ro execut?a o gama variata de modele de usi din lemn stratificat, baituite(colorate) sau vopsite(RAL) in nuanta dorita..

Pentru grosimi ale peretilor mai mari de 8-10 cm se pot confectiona captuseli pe dimensiuni care “imbraca” grosimile peretilor.
La cerere se asigura masuratori , transport si montaj cu echipe specializate.
Garantia usilor din lemn de stejar sau tei este de 24 luni. Se pot realiza la comanda, usi din lemn stratificat de tei sau usi din stejar, pe dimensiuni.

În cultura noastra stejarul reprezinta trainicitate, rezistenta iar teiul e lemn luminos ,binecuvintat, lemul folosit la icoane

.E tipul de lemn care da acea caldrua ce te face sa te simti cu adevarat acasa, oricarui camin.

Acasa inseamna pentru toti cred eu caldura sufleteasca, comfort si locul in care ne simtim protejati, siguri si apreciati. O usa de exterior de la usi-bune.ro.e exact toate acestea.

Cei de la usi-bune.ro pot fi gasiti la:

SC M&Beny Company SRL
Usi de interior si exterior din lemnMagazin Colentina:
Sos. Colentina, nr.331 A, sector 2, Bucuresti
Tel. 021 2411353
Tel. 0723 184995
Viorel Cozma

Magazin Valea Cascadelor:
Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6
Expotop Construct, stand A3
Tel.0763 681190
Eugen Oprescu

Email: office@usi-bune.ro

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns