Vă reuși Serena Williams să-și îndeplinească visul?

Se termină a doua zi la Australian Open cu partide tot din turul întâi din competiția de simplu feminină și masculină. Din păcate Ana Bogdan ( 93 WTA ) a pierdut fără drept de apel în fața jucătoarei din SUA Danielle Collins (46 WTA) cu scorul 3-6, 1-6. 

De câțiva ani încoace la fiecare Grand Slam, iubitorii de tenis își pun mereu aceeași întrebare: va reuși Serena Williams să-și îndeplinească visul de a câștiga al 24- lea turneu de Grand Slam pentru a egala recordul de victorii de turnee a jucătoarei  Margaret Court?

In prezent Serena Williams are 39 de ani  și ocupă locul 11 WTA. Are 23 de turnee câștigate, ultimul pe care l-a câștigat a fost în anul 2017 Australian Open. Va reuși și anul asta?

Tragerea la sorți a dus-o pe Serena pe partea inferioară al tabloului feminin alături de Simona Halep, Naomi Osaka, Bianca Andreescu.

Serena Williams a jucat în primul tur la Australian Open și a avut o misiune ușoară. Meciurile mai grele ar trebui să vină din  optimile de finală, când Serana ar putea s-o întâlnească pe jucătoarea din Belarus Aryna Siarhiejeŭna Sabalenka, locul 13 WTA, dacă nu se întâmplă surprize.

In sferturi de finală, Serena Williams ar putea juca împotriva Simonei Halep, dacă ambele reușesc să ajungă în faza aceea al turneului Australian Open. Ar fi o partidă spectaculoasă,, Simona a învins-o cam mereu in ultimii doi ani, chiar Simona Halep a oprit-o pe Serena să-și îndeplinească visul de a egala recordul de victorii în turneele de Grand Slam in anul 2019 în finala de la Wimbledon.

In faza semifinalelor, Serena Williams ar putea juca împotriva jucătoarei învingătoare din partida Bianca Andreescu – Naomi Osaka, dacă se păstrează capii de serie și nu au loc surprize pe parcursul turneului. In cealaltă semifinală ar putea juca Ashleigh Barty ( 1 WTA ) cu Sofia Kenin ( 4 WTA ).

Logic in finală Serena Williams ar trebui s-o întâlnească pe Ashleigh Barty. Vom vedea ce va fi. Să sperăm ca Simona Halep să fie într-o formă bună, să aibă evoluții bune, să reușească să ajungă în fazele finale al turneului Australian Open.

Serena Williams are o ținută controversă la Australian Open compusă din trei culori: roșu, roz și negru. E o costumație mulată care îi acoperă doar un picior. Serena a declarat că costumul este un omagiu adus atletei, Florence Griffith Joyner, deținătoarea recordurilor la 100 m și 200 m la atletism.

Lasă un răspuns