Viata in capsule de cafea

Care e ritualul cel mai des intalnit ? Savurarea unei cesti de cafea. O capsula de cafea are ceva magic in ea. Asta ne arata cei de la Kafferoma. E locul in care un iubitor de cafea ar poposi mult , mai ales ca aici gasesti cel putin un sortiment de capsule de cafea care iti va placea.

Licoarea asta neagra e cea care apropie suflete si te imbie la confesiuni sau discutii de suflet. O capsula cu cafea are de fapt in ea nu doar cafeaua propriu zisa ci o intreaga lume, o poveste. Atunci cand savurezi o cafea alaturi de cineva drag pe care poate nu ai mai avut timp sau ocazia sa il vezi, licoarea din cana capata nuante si arome de miere si ciocolata, arome date de recoltarea tarzie a ¨cireselor¨uscate de cafea uscate.

capsule cafea

Exact ceea ce sufletul simte si de ceea ce are nevoie ca sa poata respira si sa fie luminos in aceasta lume atat de agitata, stresata si imbacsita de un cotidian ce nu mai e deloc cum ar trebui sa fie.
E acel tip de cafea care te ia de mana si te duce cu gandul si inima acolo unde ti-a fost mereu bine alaturi de cei dragi int-un timp in care clipa avea alt ritm si vocile erau calde ca mierea si catifelate precum o ciocolata savurata cu tihna.

Sunt dimineti in care ai nevoie de un impuls, de un surplus de energie care sa te ajute pe parcursul unei zile in care ai atatea de facut incat ti se pare ca cineva a scurtat timpul si a lungit lista de lucruri ce trebuie indeplinite in doar o zi. Atunci cautam capsule cu o cafea robusta, puternica, ca<re are in ea ceva picant dar si dulce exact ca viata in sine.

capsule cafea by kafferaroma.ro


De fapt daca stam sa ne gandim, cafeaua e ca si personalitatile umane. Mai blanda, mai moale, puternica in stare sa mute muntii, sau balsam pentru momentele mai solicitante.
In cllipele in care vrem sa ne retragem departe de o lume mult prea agitata, ne luam acea cana speciala si o umplem cu o cafea matasoasa ca o imbratisare. Acea imbratisare care ne fura departe de tot ceea ce ne inconjoara si ne duce intr-un colt de lume si de suflet in care inca razbat glasuri ce ne mangaie si ne fac sa ne regasim echilibrul si puterea de a merge mai departe, E tipul de cafea care te aseaza la o povestre cu tine insuti. Licoarea aceasta are in ea ceva magic. Cu o caspsua de cafea de calitate deschizi usi catre lumi pe care le credeai apuse, deschizi inimi, construiesti punti catre alte inimi, fauresti si strangi amintiri. E poate un buchet de minute furate timpului si puse deoparte intr-o cutiuta speciala, dintr-un fald al inimii.

In viata sunt momente care par a exista pentru a fi inceputul unei povesti ce va fi apoi spusa si respusa de n ori in alte seri de vara peste ani. Sunt acele clipe in care te intalnesti din intamplare cu acel cineva ce iti va deveni apoi cel mai bun prieten si om drag. Sufletele se recunosc si ar sta de povesti nopti intregi. Simti cum barierele dispar si se construiesc noi si noi poduri, iar voi devenit carti cu coperi deschise. In acele nopti in care natura pare a iti fi complice la nesomn dulce sigur exista o cana de cafea. O cafea catifelaata, prietenoasa, complice si plina de arome bine stiute,chiar daca contine sub 0.1 cafeina, care te imbie la povesti si iti da si o stare interioara de calm si bine .asta datorita si cremeii durabile care iti prelungeste aceasta traire. Exact ca un prieten bun a carui prezenta iti da acea senzatie de comfort de care cu totii avem nevoie.

Cafeaua e parte din existenta noastra. Ea e cea care ne uneste chiar daca nu ne cunoastem , e cea care poate face posibile scrierea si trairea unor noi povesti.
In fiecare capsula de cafea exista ceva magic, care poate aduce bucurie, nostalgie, In fiecare capsula de cafea e o imbratisare , un zambet, o bucurie o incurajare, o mana intinsa si poate putina nostalgie.
Stiti ce cred eu ca mai contine o cafea bine facuta si ne daruieste si noua? Timp. Acel timp pe care il petrecem cu cineva sau singuri. De fapt pe langa timp e si ragaz. Pentru ca o cafea nu se poate bea in graba, ci in tihna. E ragazul nostru luat in mijlocul acestui furnicar modern.

Toate acestea le gasim dupa cum spuneam in oferta celor de la https://www.kafferoma.ro/.

De asemenea ii putem contacta la: 0755.456.013 sau la adresa de email info@kafferoma.ro. Daca aveti drum prin Sebes puteti sa pasiti in ¨Patria¨cafelei pe str. Luncile Prigoanei 1 Sebes, jud.Alba.Pe facebook ii gasiti la: https://www.facebook.com/kafferoma

Articol scris de Laura

Lasă un răspuns