Viţa de Vie a lansat un nou single „Inimi surde” cu ocazia aniversării a 20 de ani de activitate

 

Viţa de Vie a aniversat sâmbătă 21 februarie printr-un concert la Arenele Romane 20 de ani de existență. Pe solistul și totodată liderul formației Adrian Despot îl ştim de la emisiunea de succes din anii 90 Școala vedetelor.
Cu ocazia acestei aniversări, Viţa de Vie a lansat si un nou single ce se numeşte „Inimi surde”. Acest cântec vine la 3 ani de la apariţia ultimul album Acustic şi după 20 de ani de activitate muzicală. Cântecul îl puteți asculta la sfârșitul articolului.
Adrian Despot a descris cântecul : “ Melodia e simplă, vorbeşte despre singurătate în diverse etape, de la lumea colorată a copilăriei până la lumea lipsită de culori a maturităţii, vorbeşte despre nevoia fiecăruia de a fi ascultat şi înţeles, nevoie care se loveşte mereu de un zid, de indiferenţa celor din jur. De la copilul care strigă pământul „Heei, sunt aici”, însă vorbele lui sunt luate de vânt si nimeni nu îl aude, până la adultul captiv în sforile cotidianului, preocupat doar de ziua de mâine, NU avem timp unii de alţii. E o falsă singurătate, cu toţii căutam acelaşi leac, însă suntem incapabili să ni-l oferim unii, celorlalţi.
… Tii minte filmul “Al şaselea simţ”? Aia suntem, fantomele care nu înţeleg de ce nu le observă nimeni. Şi un strop din “Micul Prinţ”.
Să sperăm că formația Viţa de Vie va avea o viață lungă pe piaţa muzicală românească.

Sursa: informusic

Lasă un răspuns