Am cumpărat un domeniu web și găzduire pentru prietena mea

Acum câteva luni, într-o zi de vară, observ pe o rețea socială o postare tristă unei persoane cu care eram prietenă virtuală. Nu mai vorbisem cu ea de ani buni pentru că am considerat că e mai bine așa.

După ce am citit ceea ce a postat, am simțit nevoia să-i vorbesc. Încă odată mi s-a dovedit că nimic nu e întâmplător în viață.

Din conversația avută cu această persoană am aflat că și ea a participat la același concurs de creație ca și mine. Am fost de acord să facem schimb de creații, ea să-mi citească creația mea și eu pe a ei.

Senzația pe care am avut-o când am citit ce a scris, n-o voi uita niciodată. După ce am terminat de citit, am fost săvârșită de emoții, aveam lacrimi în ochi, pielea de găină era și ea prezentă. Îmi dădusem seama că aveam de a face cu un mare talent a scrisului.

Din acel moment prietena mea virtuală a trecut sub aripa mea protectoare. I-am promis că o voi ajuta să-și construiască o carieră frumoasă. La început nu prea m-a crezut, era foarte neîncrezătoare pentru nimeni nu i-a spus niciodată că e bună la ceva, nimeni nu i-a acordat nicio șansă. Dar nu mai este singură. Cu ajutorul incurajalelor mele, a început să scrie tot mai mult, i-am oferit posibilitatea să scrie anunțuri publicitare pentru a câștiga banii necesari pentru a-și cumpăra un domeniu web și găzduire.

In urmă cu aproximativ două săptămâni a adunat banii necesari penttru a avea propriul ei site, primul pas pentru cariera frumoasă promisă. Eu știam deja de unde să-i cumpăr domeniul și găzduirea ro.

Imediat după s-a hotărât în privința numele domeniului, am intrat pe site-ul unde știam că există cele bune oferte de înregistrare domenii și cumpărarea găzduirii ro. Prietenia mea s-a mirat că își poate lua domeniu și găzduire ro cu așa un preț. Nu a îndrăznit niciodată să viseze că într-o perioadă așa scurtă de timp va reuși să aibă propriu site unde va putea să-și scrie creațiile.

Și acum după atâția luni, mă emoționez de fiecare dată când citesc ceva scris ea. Mereu mi se face pielea de găină și lăcrimez. Sunt tare fericită și onorată să ajut la dezvoltarea unui așa talent deosebit. Promit că n-o să mă opresc până când va ajunge acolo sus pe culmele succesului unde îi este locul.

Prietenei mele nici acum nu realizează ce talent și unde poate ajunge cu el. Sper să prindă încredere în ea cât mai curând și să-și urmeze drumul spre celebritate. Încerc s-o învăț cât mai multe pe prietena mea despre domenii web, despre lumea asta al bloggerilor.

Înainte de a-și alege numele domeniului, am pus-o sa citească mai multe materiale despre domenii și gazduirea ro care mi s-a părut mie că o va ajuta să se decidă. Am avut dreptate, după ce a citit aceste materiale, în scurt timp mi-a spus decizia sa.

Am pus-o să citească despre legea in ceea ce privește gazduirile ro, am găsit un articol foarte interesant in acest sens.

Am avertizat-o că e foarte important să ia hotărârea potrivită, să se gândească bine ce vrea să facă cu site-ul pe viitor.

Am fost foarte fericită când i-am construit site-ul în funcție de dorințele ei. Are niște idei minunate. Îmi place mult ceea ce a ieșit. Sunt convinsă că va fi un site cu trafic mare. Oamenilor o să le placă ce va găsi pe acest blog de creație și nu numai. Nu am mai fost în această situație de a fi îndrumător unei persoane cu așa un talent.

Satisfacția e imensă, nu pot să spun în cuvintele sentimentele care mă încearcă când văd cât de mult evoluează prietena mea. Meritul e numai a ei, este bună în ceea ce face.

Articol scris de Ramona Lengyel

2 Replies to “Am cumpărat un domeniu web și găzduire pentru prietena mea”

  1. Fericitări și mult succes prietenei tale !

  2. Felicitari!
    Intr-adevar preturile sunt mai mult decat ok.
    Sunt sigura ca prietena ta va reusi asa cum isi doreste.

Lasă un răspuns